light i love you

frukost: te
lunch: knäckemacka med liite getost och salami
middag: tomatsoppa, 1 knäckemacka med philadelphia och serranoskinka, sallad

ö: te och 3 burkar cola light, min nya kärlek. i love you


healthy ftw

Gjorde ordning en skål nudlar. Åt tre tuggor. Blä. Blir keso & avokado om nån timme eller ngt ist och nu blire té :D

PUSS LOVERS

ps. Kan ni inte skicka lite förslag på gå-ner-i-vikt-bloggar? vore super! ds.


avundsjuka suger

Undra hur många gånger jag skrivit detta inlägg, om att jag är tillbaka för att stanna men jag försvinner ändå. jag försvinner alltid när det blir för jobbigt. men iaf jag ska börja banta igen. Ni ska se min "pojkväns" ex (vi har inte liksom gjort det officiellt). OMG va snygg hon är. Smal som satan, skit snygg. Och dom är fortfarande bra vänner och jag och den här killen är ganska mycket on/off och jag fick för några dagar sen reda på att de legat med varandra medans vi va off. Jag är inte alls arg på det men det skrämmer mig för vad är jag jämfört med henne liksom? Jag säger inte att jag är ful men jämfört med henne ser jag ju ut som största grottmongot. Varför är han med mig ?

Jag hatar att vara avundsjuk på folk, hatar att känna mig sämre än ngn annan men det är jävligt svårt när man ser på henne. Den här killen har även massa as snygga, smala, tjejkompisar. Förstår inte vad han gör med mig.

Men nu ska jag iaf baaantaaaa. Känns fett bra faktiskt! Jag är inte alls hungrig nu, har inte ätit ngt på hela dagen men längtar lite tills jag ska äta för då ska jag nog äta typ keso med lite frukt eller en liten tallrik fil.

Jag är väldigt sjuk just nu, varit hemma från skolan hela veckan, kan inte prata eller svälja och det är såklart as jobbigt men jag kan inte äta haha, det är grymt. Det gör för ont att svälja att jag inte äter, dricker bara määäängder av té med massa honung. Nu känner jag att detta inlägg blivit jävligt långt.

Pusss på er


RSS 2.0